Şeyh Şamil Ortaokulu

Telefon : 0212 597 3841
WEB https://seyhsamilortaokulu.meb.k12.tr
Adres : İSLAMBEY MAH. YAMAN SK. ŞEYH ŞAMİL ORTAOKULU NO 1 ARNAVUTKÖY / İSTANBUL
VİZYON : Tüm öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, öğrencilerimizin bilgili, becerili ve kendine güvenen fertler olarak yetişmelerine imkan tanımak , Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, yeniliklere açık, üreten, ürettiklerini değerlendiren fertler yetiştirmek.
MİSYON : Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin .Okulumuzda her veli,öğrencisine öğrenme için her fırsatın verildiğini bilsin.Hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın.
BAŞARILAR : Başarılarımız

Öğrenci :2077
Öğretim Şekli :ikili Öğretim
Isınma : Kalorifer-Doğalgaz
Servis : ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN SERVİS MEVCUTTUR.
Ulaşım : Okulumuz ilçe merkeze yakın olup ister yürüyerek isterseniz kendi özel aracınızla ulaşım sağlayabilirsiniz.Bunun yanı sıra okulumuzun yakınından geçen suatlar ve bolluca minibüs hattı ve yine okulumuzun yakınından geçen 36TC iett hattı mevcuttur.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Arnavutköyün merkezine çok yakındır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 1 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : BASKETBOL , TEKVANDO VE HOKEY BRANŞLARINDA BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİ ÖĞRENCİLERİMİZİ ÇALIŞTIRMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TUBİTAK 4006 PROJELERİ İÇİN ÖĞRENCİLERMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZ BAŞVURU YAPMAKTADIR.